Ama kömürde olacak elektrikte olmuyor. Az yanığı olacak.@Bwoah, Şimdi bir ızgara olsaydı üff.
bende genel olarak herkesin sevmesini beklerdim zaten kültürümüzden dolayı etsiz yemek yok maşallahŞu an konuya girdiğimden dolayı pişmanım pirzola ve biftek çok severim canım çekti konuda et konuşulunca her türlü et severim.
üzerine şöyle 1 kilo antrikot@Bwoah, Şimdi bir ızgara olsaydı üff.
lastik olayı etten ete göre değişir hocam mesela lokum et'de lastik hissiyatı alıyorsunuz o zaman sizde bir problem olabilir .dHayır, belirli yemekler hariç et yiyemiyorum. Ağzıma attığım gibi kusacak gibi oluyorum, lastik yiyormuşum gibi hissettiriyor.
Olur olur yeriz yeriz.Bu da soru mu diyeceksiniz ama ben bir aşırı seviyorum sanırım. Kırmızı et, tavuk, balık falan ayırt etmeden hepsini severim.
Her türlü kebabı severim ızgara ürünlerine bayılırım.
Bi' tek ben mi bu kadar çok et severim yoksa Türk kültüründen gelme bir şey mi?
Ben pastırma severim ama sosunun tadı tadını kötü yapıyor.Kırmızı et. Beyaz pek sevmem. Olsa da olur olmasa da. Balık yiyemem, yemem. Çok nadir bir iki parça o kadar. Pirzola ve biftek besttir. he birde pastırma.
Terbiyesiz sj.Olur olur yeriz yeriz.
Et
Çemensiz alabilirsin. Satılıyor. Ben de bazen öyle alıyorum.Ben pastırma severim ama sosunun tadı tadını kötü yapıyor.