Bu Böyle Gitmez

Silicone Android Uygulaması
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lyrinx

Gold Sample
Katılım
15 Nis 2021
Mesajlar
1.040
Çözümler
4
İfade skoru
5.748
Konum
Erzincan
Cici uzaylılar, PP'lerinde emoji olan mod'lar, çoğu mesaja muhteşem atan yöneticiler, soru soran insanların mesajlarına kızgın atıp, (bu olayı kendi gözümle gördüm) atarlı cevaplar veren kurucular, aynı şekilde sırf arkadaşı diye onu bu işte acemi de olsa yetkili yapan kurucular, hiç kimsenin kullanmadığı, boşu boşuna sayfa kaplayan "Dandik paketten messi mi?" gibi tarihi eserden kalma esprili tabela emojiler, XenForo olayı yüzünden siteyi basma planları yapan üyeler...

Ciddiyetsiz olduğu için @tufanbaba123'ü mod'luktan çıkartan, ama üstte de bahsettiğim gibi kendileri ciddiyetsiz olan forum, git gide gerileyen, aktifliği düşen forum, size sesleniyorum, sizce de bu ciddiyetsizlik fazla değil mi? Artık bir şeylerin değişmesi gerekmiyor mu?
 
Son düzenleme:

7777

Gold Sample
Katılım
15 May 2021
Mesajlar
551
Çözümler
2
İfade skoru
2.379
@hadwiger, O konuda diğer yaşı küçük arkadaşların en başta seni örnek almasını diliyorum ben ilk başta sizin 15 yaşında olduğunuzu görünce inanmamıştım! Ciddi anlamda inanmadım. Tebrik ederim olgunluğunuzu koruyorsunuz.
 

hüseyin aktepe

Platinum Sample
Katkıda Bulunan
Katılım
28 Mar 2021
Mesajlar
1.824
Çözümler
13
İfade skoru
13.287
Konum
CArL.
Misaki kabul etmemişti? 🤔
Misaki daha geçen Rambo Cosgan emojisini kendi kaldırmıştı :)

rambo.gif

Şundan bahsediyorum.
 

LaMorte

Gold Sample
Katılım
4 May 2021
Mesajlar
618
Çözümler
3
İfade skoru
2.297
Spatula usta yargı dağıtıyor. Hem mantıklı hem mantıksız. Muhteşem atan kimsenin ceza almaması lazım ve seni de rahatsız etmemeli. İsteyen herkes istediğini profiline koyar. Ahlak bekçisi misin?
 

Wolerm

Gold Sample
Katılım
30 Mar 2021
Mesajlar
2.333
İfade skoru
6.005
Bu böyle olmaz diye bir şey yok. Bu forum katılık yerine esneklik ile gündeme gelmek istiyor. PP kesinlikle kişisel be kimse karışamaz. İster uzaylı, ister Bıden koyar. Emoji konusunu ben açmıştım zaten. Moderasyon ekibinden nasıl bir tecrübe bekliyorsun. Burada mod görevi yapmış tek kişi @Vesemir o da görevli. Bir şeyler denenecek. Olmazsa ki şu an nasıl görevden almalar varsa görevi iyi yapacağı zaman gelir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top