Sizce hayatta cinsellik gerekli mi?

Silicone Android Uygulaması

505

Gold Sample
Katılım
6 May 2021
Mesajlar
450
Çözümler
8
İfade skoru
2.916
@Kerem, İnsan soyunun devamı gibi bakarsak zorunluluktur denebilir.
Tabii ki, bunu herkes biliyor. Bu dünyadaki herkes sonuçta bu durumun mahsulü ama bu cümleleri kurarken eminim ki kimsenin kastı bu değildi. Buna karşı çıkan olmaz zaten. "Beni leylekler getirdi, benim oluşmam için ebeveynlerim seks yapmadı." demez kimse. :D
 

Mansion

Silver Sample
Katılım
18 Eyl 2021
Mesajlar
405
İfade skoru
921
Konum
Abu Dhabi
Yemek yeme, bir çatı altında barınma gibi zorunlu ihtiyaçlarla nasıl aynı kategoriye sokabiliyorsunuz cinselliği? Konuya gelen yorumlara ve reaksiyonlara bakarsak forumun geneli de bu düşüncede. Gören de şu yaşınıza kadar seks yapmadığınız gün olmadı sanacak yahu. :D
Diğer arkadaşlar da dahil olmak üzere bunu burada söyleyemeyiz. :) Belki yapan vardır. Belli olmaz.
 

Margot Robbie

Gold Sample
Katılım
17 May 2021
Mesajlar
414
Çözümler
5
İfade skoru
1.746
Nesil devamlılığı için gerekli
İşte bu yüzden zorunlu. Evrimsel biyolojide cinsellik olmazsa olmazdır. Her türden canlı, ister zevk alsın ister almasın cinsel ilişkiye girmek zorundadır. Daha geniş bakmamız lazım, asosyallerin aklına seksten başka bir şey gelmeyebilir.
 

505

Gold Sample
Katılım
6 May 2021
Mesajlar
450
Çözümler
8
İfade skoru
2.916
Her türden canlı, ister zevk alsın ister almasın cinsel ilişkiye girmek zorundadır. Daha geniş bakmamız lazım, asosyallerin aklına seksten başka bir şey gelmeyebilir..
Sen çok garip bir adamsın. Kullandığın kelimelerin anlamını mı bilmiyorsun? Nasıl böyle kesin cümleler kurabiliyorsun? Cinsellik, zorunluluk falan değildir. Herkes evlenmek, çocuk sahibi olmak zorunda değildir. Seksten zevk almayan aseksüeller dahi var. Cinsel ilişkiye de girmiyorlar. Ben ise zevk alıyorum fakat ben de girmiyorum. Canlı değil miyim ben şimdi? Zorunluysa bu yaşıma kadar nasıl geldim? Havalı mı oluyorsunuz böyle her gün seks yapıyormuş gibi konuşunca? Cinsellik denince seksten, sevişmekten başka ne geliyor senin aklına? Kitap okumak falan da mı cinsellik? Bu ne saçma yorum, tabii ki seks gelecek akla. Senin gibi düşünmeyenlere asosyal dedin, ne geçti eline? Fezaya mı erdin? Böyle genellemeler kurma, çok tutarsız. Konuda konuşulan "Cinsellik, canlı hayatının devamı için gerekli mi?" sorusu değil, "Cinsellik, insan hayatı içerisinde gerekli mi?" sorusu. İyi ayırt et farkı.
 
Son düzenleme:

7mick7

Rütbesiz
Katılım
22 Oca 2022
Mesajlar
7
İfade skoru
9
İnsandan insana göre değişir, benim için öyledir senin için değildir. Kendim için nadir olarak gerekli oluyor.
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top