Silicone-Forum YouTube ne olacak?

Silicone Android Uygulaması

Nevtuğ A. Yalçın

Gold Sample
YouTube Editörü
Katılım
3 Nis 2021
Mesajlar
1.252
Çözümler
3
İfade skoru
7.666
Konum
IV
Kamerayı bekliyorum. Zaten açıklamasını yapmıştım.
Mesajlar otomatik birleştirildi:

Kimse farkında değil ama videolar hiç izlenmiyor. Herkes sadece video atılmış diyip geçiyor. Beğeni-beğenmeme oranı şuan çok kötü. Bir tane video atıyorum 5 beğeniliyor diğeri 12 disslike.
 
Son düzenleme:

Ethem

Gold Sample
Katılım
30 Mar 2021
Mesajlar
358
İfade skoru
3.321
O zaman sizi kırmayayıp video atayım. Kimse farkında değil ama videolar hiç izlenmiyor. Herkes sadece video atılmış diyip geçiyor. Beğeni-beğenmeme oranı şuan çok kötü. Bir tane video atıyorum 5 beğeniliyor diğeri 12 disslike.
Ne video izlenmiyor diye video atmamak ne de makale okunmuyor diye makale yazmamak hiçbir şekilde bahane olamaz. Geçin artık bu işleri. Nerede görülmüş videoların birden 5-10 bin izlenme sayısına ulaştığı? Forumun kitlesi belli zaten, ya yavaş yavaş büyüyecek ya da belli bir patlama noktası olacak. Videolar az izleniyor ve disslike sayısı fazla diye moralin bozuluyor olabilir, o zaman yaptığın videoya bir bakacaksın. Sana gıcık oldukları için disslike atanlar var, biliyorum fakat hepsi bu şekilde olamaz. Bu konuda samimi olduğunu düşünmüyorum Nevtuğ, anlaşılan çoğu kişide düşünmüyor.
 

Nevtuğ A. Yalçın

Gold Sample
YouTube Editörü
Katılım
3 Nis 2021
Mesajlar
1.252
Çözümler
3
İfade skoru
7.666
Konum
IV
Emin olun ki iyi değil. Biraz bilginiz olsa siz de bileceksiniz :). Düzgün bir mikrofonum yok. Zaten şuan youtube kanalı son videolara bakarsanız hep disslike lar tavan düzeyde. Kamerayı alınca iyi ki bekledik diyecek herkes. Çünkü kamera gerçekten çok güzel. Büyük sensörü ile kumlanma olmayacak ve 1080p video 4k gibi gözükecek. Telefonların sensörü mercimekten bile küçük olduğu için 4k 30 bile kötü gözükecektir.Alacağım f1. 8 ile bokeh yapacağım ve bu çok daha profesyonel gösterecek. Elimde profesyonel ışık var fakat tripod çok yok. Dediğim gibi eğer ki yapabilir isem minimum 2-3 ayda hepsini tamamlamaya çalışacağım. Şuan atacağım videonun emin olun ki faydası olmaz. Forumun büyük çoğunluğu sadece videoya bakıp geçiyor bunları gözlemleyebiliyorum. Kısacası sabretmek her şeyin başıdır :).

Ayrıca elimdeki ışıklar da profesyonel stüdyo ışıkları. Değişebilir renk sıcaklığı ve mükemmel renk doğruluğu sunuyor. CRI97-98 düzeylerinde. Biraz teknik konuştum fakat araştırırsanız farkına varabilirsiniz :).
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top