İnceleme Samsung M31S 128GB İncelemesi

Silicone Android Uygulaması
Yaklaşık benle 3 haftadırlı birlikte olduğum yeni telefonum Samsung M31S modelini inceleyeceğim.

Şu anki fiyatları:

Teknik özellikleri:

Telefon gayet akıcı bir şekilde çalışıyor. Android 11 güncellemesi ile Edge modellerinde olduğu gibi ekranda kısayol imleci var. Ekranı sonsuz ekran. Güneş ışığında ışık sensörünün ekranın sol üst köşe kısmında olduğunu görebiliyorsunuz. RAM 6GB olan model. Şu ana kadar maksimum RAM kullanımı 4,5GB oldu ama hiçbir tıkanma yaşamadım. Güç tasarrufu açıkken çoğu simulasyon oyunu yüksek ayarlarda akıcı ve dropsuz oynanabiliyor. Kamera olarak ortalamada diyebiliriz. Telefonun ses kalitesi gayet iyi. Çekim alanı çok iyi. Pil olarak güç tasarrufu ile normal kullanımda çok rahat 3 gün gidiyor. Parmak izi okuyucu terli değilseniz çok güzel okuyor. Terlemişseniz temizleme uyarısı veriyor. Dolby Atmos for Headphones gayet işe yarıyor. Müzik modu açıkken teybe bağladığım zaman çok ruhlu bir ses alıyorsunuz. Hoparlör en sos seste gayet net ses veriyor lakin pek fazla ses vermiyor.

Bu telefonu öneren @The Executioner, @Tugra Okan, @Wolerm, @Haruki Murakami, @cagan_32, @Brainstorm ve @Samotne3030'a teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim.
 
KS
onatygt

onatygt

Bronze Sample
Katılım
6 Nis 2021
Mesajlar
264
İfade skoru
527
Konum
Hayalindeki kırmızı Renault Laguna 1'in içinde.
@AsLegolas, Yaklaşık 2 saat oyun oynadım ama hiç ısınmadı desem yalan olmaz. Kamerada uzun süre kalınca kesinlikle ısınmıyor. Sadece kendisiyle gelen 2 amperlik hızlı şarj aletini kullanınca ısınıyor ama çok fazla hissedilebilecek bir ısı vermiyor. En yüksek parlıkta 30dk dışarıda gezmeme rağmen ısınma problemi yaşamadım.
 

BaşaramadıkAbi

Bronze Sample
Katılım
17 Nis 2021
Mesajlar
422
Çözümler
1
İfade skoru
973
Bende şunu belirteyim.
A21s İncelemesi yaptım ben de "M" serisi telefon olduğu sürece "A" Serisi Samsung tercih etmeyin.
 
KS
onatygt

onatygt

Bronze Sample
Katılım
6 Nis 2021
Mesajlar
264
İfade skoru
527
Konum
Hayalindeki kırmızı Renault Laguna 1'in içinde.
@qGhosT, Kasa olarak güzel ama çok sert bir yere hızla vurunca kolay çiziliyor. Bende öyle çok kolay gözükmeyen bir çizik oldu.

@AsLegolas, Dün tam öğlen saatlerinde dışarıdaydım ama ekran gayet net gözüküyordu ki dışarısı baya aydınlıktı. 2 amper ile kendisi 1 saat 30dk gibi bir süre vermesine rağmen o süreden bir 25-30dk erken şarj oluyor.
 

Samotne3030

🍪
Süper Moderatör
Katkıda Bulunan
Katılım
8 Nis 2021
Mesajlar
2.638
Çözümler
64
İfade skoru
11.938
Elinize sağlık, güle güle kullanın. Bu arada orta düzey güç tasarrufu ayarında CPU limitini kaldırmanızı öneririm, yoksa animasyonlarda kasma yaşanabiliyor.
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top