Red Dead Online Bounty Hunter Rehberi

Silicone Android Uygulaması

SALOOWEN

Silver Sample
Katılım
24 Tem 2021
Mesajlar
215
Çözümler
1
İfade skoru
585
Konum
kerpeten_pepe
RDO-Bounty Hunter Rehberi
Mesleği size sıfırdan anlatmayacağım, işinizi kolaylaştırmak için bazı bilgiler vereceğim yalnızca.

En Fazla Altını Nasıl Kazanırım?
Alacağınız altın miktarı yalnızca süre ile orantılı. Ne kadar geç götürürseniz o kadar fazla altın alıyorsunuz. Ama bu 1 saat bekleyip bir sürü altın kazanayım anlamına gelmiyor. :D Tavsiyem 12 dakika beklemeniz. Bu dakikada alacağınız bonus öncekilerden daha fazla, ama bu dakikadan sonra katlanan bonus pek fazla değil. Bu yüzden 12 ideal.
Altın İçin Seçtiğim Görev Önemli mi?
Hayır. İster en kolayı, ister en zoru seçin alacağınız altın miktarı değişmez. Dediğim gibi yalnızca süre ile alakalı.

Bu Meslekten Nasıl Dolar Kazanırım?
Şu bir gerçek, Bounty Hunter'lık dolar için çok iyi değil. $$$ ikonlu olanlar bile en fazla 50 dolar civarı veriyor. 100-150 civarındaki doları yalnızca Efsaneviler ile kazanabiliriz.
Ekran Görüntüsü (36).png



Prestij Almama Gerek Var Mı?
Bana göre çok aciliyeti olan bir olay değil. Belki efsaneviler için almayı düşünmüş olabilirsiniz ancak belli bir ranktan sonra efsanevilere de erişim sağlayabilirsiniz. Prestijin en büyük avantajı bir tahtadan alacağınız görev sayısının daha fazla olması. Ama bu sorunu başka bir sunucuya geçerek de çözebilirsiniz.
Red Dead Redemption 2 Screenshot 2022.09.02 - 16.03.28.30.png


Kendi Başıma 2-4-6 Kişilik Bounty'leri Nasıl Yakalarım?
Burada 2 farklı başlık açıyorum. :)

Vagonsuz 2 Kişilik Çete Yakalama: Olay oldukça basit. Sağdan soldan bir tane at bulun, kendi atınıza da sizi takip etmesi komutunu verin. Bounty'lerden birini kendi sürdüğünüze, diğerini de normal atınıza koyun. Bu şekilde vagonsuz halledebilirsiniz. :)

4-6 Kişilik Çeteleri Yakalama: Bunlar için kesinlikle vagon şart. Ücreti ise 875$. İlk başlarda almanızı önermem, 800 dolara başlangıçta çok daha iyi şeyler alabilirsiniz. Şimdi ilerlediğinizi ve vagonu aldığınızı varsayıyorum. Ama başka bir probleminiz var. Siz çeteden birisini bağlarken diğerleri kaçacak. Alacağınız ödül azalacak. Bunun için ''bolas'' satın alıyoruz. Tanesi şuan 30$ (birden fazla kez kullanabiliyoruz). Bolaslar seri kullanılıyor. Tüm hedeflere sallayın birer bolas, sonra teker teker bağlayıp aracınıza yükleyin. Böylece bu görevleri tek başınıza halledebilirsiniz.
Red Dead Redemption 2 Screenshot 2022.09.02 - 16.07.52.27.png


Vagon Aldım Nasıl Çağıracağım?
L tuşuna basılı tutun, açılan menüden Stables seçeneğine tıklayın. Vehicles diye gözükür.

Silah Çevirme Hareketlerini Nasıl Kullanacağım?

Gereken seviyeye geldikten sonra L tuşu ile açılan menüden Online Options, Gun Spinning Animations. Kullanmak istediklerinizi tikleyip bu menüden çıkın. Elinize tabancayı alıp iki kez Tab tuşuna basıp sağ click yapın. Sayılar gözükecek, istediğinize tıklayıp çevirebilirsiniz. SawedOf Shotgun ile yapamıyorsunuz!

Geliştirilmiş Halatı Almalı mıyım?

Bu eşyayı ancak paranızı harcayacak başka bir şey kalmadığında alın. :D Olayı yalnızca suçluların ipi söküp kaçma olasılıklarını azaltıyor. 300 dolar çok daha iyi değerlendirilebilir.

Rehberim bu kadardı, unuttuklarım ve yanlışlarım olabilir, aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkür ederim. :)






 

darloch

Gold Sample
Katılım
30 Mar 2021
Mesajlar
871
Çözümler
1
İfade skoru
2.976
Hocam RDO'ya yeni başladım, 3 kuruş param yok nasıl para kazanabilirim? Bounty Hunting lisansı da paralı lisans vs. alamıyorum. Şimdilik ana hikaye görevlerini yapıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.
 
KS
SALOOWEN

SALOOWEN

Silver Sample
Katılım
24 Tem 2021
Mesajlar
215
Çözümler
1
İfade skoru
585
Konum
kerpeten_pepe
Hocam RDO'ya yeni başladım, 3 kuruş param yok nasıl para kazanabilirim? Bounty Hunting lisansı da paralı lisans vs. alamıyorum. Şimdilik ana hikaye görevlerini yapıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Discord verebilirsen birlikte oynayabiliriz.
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top