Read-Only hatası

Silicone Android Uygulaması

Shaw4543

Gold Sample
Katılım
1 May 2021
Mesajlar
1.527
Çözümler
8
İfade skoru
3.471
Merhabalar, Bende Sandisk Cruze Blade 16 GB Bellek var, uzun zamandır kullanıyordum. Bugün bir bakayım dedim. İçinde Arco Linux vardı, haliyle Windows gömüyor belleği. Disk yönetiminden sileyim dedim, seçenek gözükmüyor. EaseUS Partition Master ile biçimlendireyim dedim, read-only hatası verdi. AOMEI Partition Manager ile denedim, yine hata verdi. (Hatayı hatırlamıyorum). Diskpart ile silmeyi denedim.
DiskPart has encountered an error: Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi.
See the System Event Log for more information.
bu hatayı verdi.
En son Endeavour OS canlı ortamında gparted ile silmeyi denedim, yine read-only hatası. fdisk /dev/sdb ile açmayı denedim, yine read-only hatası. cfdisk ile de denedim yine read-only hatası. Nasıl kurtulurum bu hatadan?
 
KS
Shaw4543

Shaw4543

Gold Sample
Katılım
1 May 2021
Mesajlar
1.527
Çözümler
8
İfade skoru
3.471
SanDisk sasirtmiyor. Yuksek ihtimalle cipi yanmis, ben de 3 ayri SanDisk USB'de benzer hatalarla karsilastim. Cozum yeni USB almak. Yine de ChipGenius sonucunu atarsaniz bilgili arkadaslar inceleyebilir.
Atayım hocam, ama yinede 1 sene kullandım ve bir sürü dağıtım kurdum, o fiyata tatmin etti. Çöp olmuş diyemem, Arco Linux'u boot edebiliyor.
 
KS
Shaw4543

Shaw4543

Gold Sample
Katılım
1 May 2021
Mesajlar
1.527
Çözümler
8
İfade skoru
3.471
2 yillik A-101 mali Hi-Level'de de aynisini yasadim. Icindeki dosyalar silinemiyor, degistirilemiyor ancak okunabiliyordu.
Ucuz etin yahnisi işte. Denemediğim yöntem kalmadı, bir köşede dursun. Boot etse dahi yeter. İleride işime yara belki. Şuan elimde Lexar bellek var.
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top