Okulun 8 saat olması

Silicone Android Uygulaması

üldürülenkedy

Platinum Sample
Yönetici
Katılım
28 Mar 2021
Mesajlar
150
Çözümler
3
İfade skoru
3.461
Teneffüs ve öğle aralarında dersle ilgilenince bile bana pek fazla gelmiyor hatta keşke öğle arası 20-30 dk falan olup fazladan 1-2 saat daha eklense ve sadece gerekli dersler işlense. Derslerin ağır olduğu zamanda eğer çok kendi kendine çalışan biri değilsen 4-5-6 saat yetersiz bence. Zaten şuan okulda mat, kimya ve fizik haricinde neredeyse ciddi ders işleyen olmadığı için haftanın yarısı bireysel çalışarak geçiyor. Keşke 3.15'ten sonra okul kapanmasa da gece etütüne falan para vermek yerine okulda kalabilsek ne güzel... ☹️👽
 

Sony Series Switch

Gold Sample
Katılım
4 Nis 2021
Mesajlar
746
Çözümler
1
İfade skoru
1.674
Konum
TSMC
Uykunuzu yeterli aldığınız hâlde ilk saatler sersem gibi geziyorsanız duş almanızı öneririm. Günde bir veya gün aşırı sabah kalkıp gitmeden önce duş alırım. Sabahın biraz soğuğu, suyun canlandırması derken son derece verimli geçiyor günüm.
Duştan sonra lütfen saçınızı kurutun. Hatta gerekirse erken girin erken çıkın kurutmak için daha fazla vakit ayırın. Ben de denemiştim bu yöntemi saçınızı tam kurutmadan asla o sabah soğuğunda dışarı çıkmayın. Yoksa berbat sinüzit ağrısı yüzünden dinç kalayım derken daha da beter hissediyorsunuz.
 

elden ring fanboy

Gold Sample
Katılım
30 Mar 2021
Mesajlar
1.127
Çözümler
9
İfade skoru
4.593
8 saat zorunlu, 4 saat isteğe bağlı ders görüyorum. Başlarda zorlasa da bir noktadan sonra alışıyor insan. Ben pek odak sorunu yaşamıyorum. Teneffüs aralarını iyi değerlendirmek gerek. Hep oturmamak gerek. Sürekli oturunca cidden bunalıyor insan. Bana kalacak olsa öğle arasını kaldırıp ders sayısını 6'ya düşürürdüm. Çok gereksiz bir şey öğle arası.
Kesinlikle yanlış bu kimse sabah 7'de yediği yemek ile saat 2'ye 3'e kadar duramaz.
 

505

Gold Sample
Katılım
6 May 2021
Mesajlar
450
Çözümler
8
İfade skoru
2.916
Ee yuh kanka çok az degil mi 4 saat?
Normalde de 7 saat duruyorsun. 1 saati öğle arası, 1 saati de teneffüslere gidiyor. 40 dakika derslerin yaklaşık son 10 dakikası da genellikle saate bakarak odaklanma bozulmuş hâlde geçiyor. Ortalama bir insan yaklaşık 25-30 dakika ilk dakikada olduğu gibi dikkatli şekilde odaklanıyor. Esasında pek fark yok, az değil. Tüm bu gereksiz saatleri çıkartıyoruz. Vakit kaybı bana kalırsa. Ders üzerinde durduğun saat değil, durduğun saatin ne kadar verimli geçtiği önemli olan. :)
 

baycoder

Gold Sample
Katılım
5 May 2021
Mesajlar
589
Çözümler
3
İfade skoru
755
Bana kalirsa 5-6 saat olmali. 7. ve 8. dersi verimli geciren, bir seyler anlayabilen bordo berelidir. 8 dersin verdigi yorgunlukla bir de evde odevlerini yapmani veya sinavlara calismani bekliyorlar. 2017'de falan imza toplamislar ders sayisinin 6'ya dusurulmesi icin, 1 gun icinde binlerce veli imzalamis. Sizin de goruslerinizi okumak isterim.
Meslek lisesindeyim 12 dersimiz var bir günde. Şükredin bence.
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top