GTA V İçin Yeni Bir DLC Geliyor

Silicone Android Uygulaması
1619077688962.png

Geçtiğimiz günlerde, Rockstar'ın eski oyunları kısa süreliğine kaldırılmıştı. Kaldırılmasının ardından ise eski oyunlarının DLC'leri tamamen ücretsiz olmuştu. DLC'lerin ücretsiz olması ile birlikte, GTA V için yeni bir DLC gelebileceği keşfedildi.

Rockstar ne RDR 2, ne de GTA V için Online mod’ları dışında hiç bir DLC yayınlamadı. Hal böyle olunca da hayranların gün geçtikçe yeni bir DLC isteği daha da arttı. Geçtiğimiz sene GTA V, GTA III, GTA IV, GTA: Vice City, L.A Noire ve Max Payne 3 için bilinmeyen DLC’ler Steam’de listelenmişti. Görünüşe göre bu DLC’lerden, GTA V için olanının neyi konu alacağı belli oldu.

Sızıntıları ve Rockstar hakkında bilgileri önceden bildirmeleri ile ünlü olan Tez2 adlı Twitter kullanıcısı bilinmeyen GTA V DLC’si için kapak fotoğraflarının eklendiğini fark etti. Bir kaç gün önce yaşanan hatadan sonra Rockstar, eski oyunları için güncelleme de yayınlamıştı. Görünen o ki, Rockstar yeni bir duyuruya hazırlanıyor.



Geçtiğimiz sene eklenen bu DLC zamanında çok düşündürmemişti ama şimdi tekrardan gündeme geldi. Tekrardan gündeme gelmesinin nedeni ise yakın zamanda gelen kapak fotoğrafı. Fotoğraftan da anlaşıldığı gibi, yeni DLC GTA V için gelecek.

Kapak fotoğrafında bulunan nota işareti, bize bu DLC’nin müzik ile alakalı olacağını gösteriyor. İlk başta bunun GTA V: Expanden and Enchanded Edition olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat kapak fotoğrafında ki nota işareti ile uyuşmuyor. Ne olacağı için şu anlık tam bir bilgi yok.

Rockstar'ın yakın zamanda bir duyuru yapması olasıdır.
 

C. Callahan

Gold Sample
Katılım
4 Nis 2021
Mesajlar
943
Çözümler
3
İfade skoru
2.389
Ula oyuncular olarak yok mu bunların yaptığı hiçbir şeyi almamamız. Boykot gibi aynı. Sonra onları 6'yı çıkarmaları için zorlamamız yok mu? Örgütlenebilseyik olurdu.
 

James Hetfield

Gold Sample
Katılım
3 Nis 2021
Mesajlar
1.812
İfade skoru
3.415
Konum
Pantera dinliyor
GTA V'i 6 yıl boyunca almak istedim sonra ücretsiz oldu.

Ancak 2 ay oynadıktan sonra canım sıkıldı ve bıraktım oyunu.

Bence yanlış bir hamle.

DLC çıkartmak yerine GTA VI'ya uğraşsalar daha mutlu olurdu oyuncu.

7-8 yıl oldu oyun çıkalı. Nerede bu GTA VI?
 

Akif

Gold Sample
Katılım
2 Nis 2021
Mesajlar
939
Çözümler
4
İfade skoru
4.549
Elon Musk'ın Yeni Hedefleri Rockstar Games ve GTA V Oldu
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top