Blackshark V2 vs Logitech Pro X

Silicone Android Uygulaması

J3ss3 Pinkman

Silver Sample
Katılım
2 Nis 2021
Mesajlar
903
Çözümler
1
İfade skoru
2.940
Konum
BB severim, emesay sevmem
Blackshark V2 parası hazır, eğer onu önerirseniz siparişini vereceğim. Logitech Pro X parası ise birkaç gün içinde çıkacak. Çok fazla konu açtığım için yazının başında belirtmek istedim. Linç yemeyelim şimdi.

Bütçem 1100-1200 TL civarı. Daha fazla aşmak istemiyorum. Yaklaşık 1-2 haftadır araştırıyorum. Logitech Pro X'in daha iyi olduğunu düşünsem de kulağı sıkma ve rahat edememeyle ilgili şikayet edenler var. Ama memnun olan da hatrı sayılır kişi var. Bir de kullanan bir ton e-spor oyuncusunu da unutmamak lazım.

Blackshark V2 ile ilgili pek kullanıcı yorumu göremedim TR sitelerinde ve forumlarda. Kullananlar memnun olduğunu söylüyor fakat Pro X kadar popüler olmadığı için pek emin olamadım. Amacım müzik dinlemek, oyun oynamak ve mikrofonundan faydalanmak. Siz hangisini önerirsiniz? Bir de Pro X'i Vatan ya da Media Markt üzerinden almayı planlıyorum. Bu iki firmanın kulaklık konusunda iade işlemleri nasıl gerçekleşiyor? Bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.


Not: Arctis 1 Wireless'ı kullanan kişilerin olumsuz deneyimi nedeniyle eledim. G733 ise stoklarda bulunmuyor ve şu an almak istediğimde bütçemi hayli hayli aşıyor.
 

7777

Gold Sample
Katılım
15 May 2021
Mesajlar
551
Çözümler
2
İfade skoru
2.379
G PRO X güzel bir kulaklık olsa da bayıla bayıla kullanan hiç kimseyi görmedim sponsor olarak kullanan insanlar bile gidip başka kulaklıkları tercih ediyor. Bunu göz önünde bulundurmayı unutmayın. Sanırım güzel ama fiyatını hak eden bir kulaklık değil.
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top