Atari VCS retro oyun konsolu piyasaya sürüldü

Silicone Android Uygulaması
Atari VCS, ilk olarak 2017'de Ataribox olarak adlandırldı ve Haziran 2018'de başarılı bir IndieGoGo kampanyasından sonra şimdiki ismini aldı. Kampanya, 2019 ortalarında asıl piyasaya çıkış tarihi ile üç milyon doları aştı ancak geliştirme defalarca ertelendi ve projenin baş geliştiricisinin işi bırakmasıyla sonuçlandı. Konsol, Atari 2600'den esinlenerek tasarlandı ve 18'i arcade ve 82'si Atari 2600'den olmak üzere 100 Atari oyunu içerir. Konsol, 8 GB ram ve 32 GB depolama ile birlikte AMD Ryzen R1606G işlemciye sahiptir. VCS ayrıca Windows, Linux ve ChromeOS dahil olmak üzere çeşitli masaüstü işletim sistemlerini kurmak için destek içerir. Atari VCS şimdi IndieGoGo destekçilerine gönderildi ve şu anda Best Buy, Micro Center ve Atari'den 299,99 USD karşılığında satın alınabilir. Atari ayrıca 399,99 USD karşılığında kablosuz joystick ve denetleyici içeren sınırlı bir Walnut sürümü de sunuyor.

Atari_VCS.jpg


Haber kaynağı: https://www.techpowerup.com/283477/atari-vcs-retro-gaming-console-now-available-to-purchase
 

Mighty Eagle

Silver Sample
Katılım
9 Nis 2021
Mesajlar
705
Çözümler
3
İfade skoru
2.294
Konum
Tokyo Marui
Pahalı. O paraya gider Series S alırım.
Tabi bu arkadaşların amacı parayı oyundan değil konsoldan bulmak.
Ama bence konsol bayağı çirkin ve geliştirici sürümü gibi olmuş, daha güncel bir tasarım ile çikilabilirdi Atari 2600'ü kopyalamak yerine.
Onun dışında RAM, CPU ve GPU yeterli ancak 32GB depolama olmamış. Tamam Atari oyunları için yeterli de, Windows vs. için yetersiz. Umarım yukseltiliyordur.
Kontrolcüler de güzel görünüyor.
Mesajlar otomatik birleştirildi:

Atari ölmüş ağlayanı yok,E.T oyunu çıkmayacaktı.
Tek E.T olsa...
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top