Aşı oldunuz mu? Yeni gelenleri de olacak mısınız?

Silicone Android Uygulaması

Adolf Hitler

Gold Sample
Katılım
30 Mar 2021
Mesajlar
804
Çözümler
4
İfade skoru
2.006
Her müsabakadan 48 saat önce test olma zorunluğu veya 2 doz aşı zorunluğu var, bu sayı arttırılırsa olurum yoksa olmam.
 

Margot Robbie

Gold Sample
Katılım
17 May 2021
Mesajlar
414
Çözümler
5
İfade skoru
1.746
2 olduk yeter abi.
Bu virüs sürekli mutasyon geçiriyor. Diğer hastalıklarda olduğu gibi sabit kalmıyor. Aşı da bir yere kadar etkisini sürdürüyor. İki tane olduktan sonra bunun etkisi geçecek aynı kalmayacak ki. Zamanı gelince tekrar aşı olmamız gerekecek.
 

Miraç

Bronze Sample
Katılım
5 May 2021
Mesajlar
199
İfade skoru
403
Konum
Kocaeli
2 doz biontech oldum eğer 3. yü olursam yine biontech olurum diye düşünüyorum. Aşı %100 koruma sağlıyor diye bir şey yok herkese aynı etkiyi de vermiyor ama yine de ben aşı olmanızı tavsiye ederim.
 

Dexter

Platinum Sample
Katılım
31 Mar 2021
Mesajlar
1.091
Çözümler
2
İfade skoru
6.025
Konum
St. Petersburg
2 oldum, daha da olmam. Keşke ilk ikiyi de olmasaydım. Bir amacı yok. Korona geçirdim, gripten pek bir farkı yoktu. Nereden para kazanacağını bilmeyen şirketlerin şakşakçılığını yaparken maaş alıyor musunuz? Fahrettin paşanın verilerine inanıp, bilimin ideolojik olarak kullanılmasını göz ardı edecekseniz 2-3 yıla 53. dozu olursunuz artık.

PCR zorunluğu kalktı her yerde, aşı balonu patladı. İngiltere de aşılı ve aşısızların yatış oranı birbirine oldukça yakın. Fahrettin paşanın dediği gibi %2, %3 falan değil yani. Aşı dayatması gibi bilime ters, hak ve hukuka aykırı şeyleri destekleyenleri görünce patlıyorum.

3. doz aşı olanlar 2 aya yine aşısız sayılacak haberleri yok. Güya 21 baharında bitecekti virüs, şimdi 22 ortası deniyor. 22 ortası gelince de 2023 sonu olur artık. Nereye kadar devam edecek bu merak ediyorum.

Yoğun bakımda yatan aşılı ve aşısız oranları arasında çok az bir fark var dediğim gibi. 3 doz Biontech olmayanlar, 3 doz sinovacın üstüne 2 doz Biontech olmayanlar, 3 doz Biontech olup üstünden 21 gün geçmeyenlerin hepsi istatistiklere aşısız olarak yazıldığı için medyaya yalan bir oran sunuluyor. 4 ve 3 doz aşı olup yine de ölen binlerce insan oldu.

Luc Montaigner olacakları pandeminin başında söylemişti, keşke göz ardı etmeseydik.

"Geçici güvenlik uğruna temel özgürlüğünü feda eden insanlar ne özgürlüğe ne de güvenliğe layıktırlar"
Mesajlar otomatik birleştirildi:

Ayrıca aşının mutasyonlara sebep olduğu defalarca kanıtlandı. Genel olarak gripten farksız bir virüs için bu kadar sıkı ve zorunlu aşı isteyenler yarın yılda milyonlarca kişiyi öldürdüğünü öne sürerek grip için de aşı isterler. Pandemi yalanını daha fazla sürdüremediklerinden çoğu PCR ve aşı zorunluluğunu geri çektiler zaten.
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube

Top