Doğuhan

Profil mesajları Son etkinlik Mesajlar Mesaj bölümleri Hakkında

  • Beyler bir teorim var 2018'den beri hükümetler gizlice atmosfere trilyonlarca ton pis gaz saldı yoksa bu kadar hızlı bir iklim değişikliğinin imkanı yok. Eskiden Trabzona neredeyse her kış adam akıllı kar yağardı. Kasımda 20 cm kar olduğunu hatırlıyorum la. Ama son 3 senede karı bırak adam akıllı yağmur yağmıyor. Trabzona bu son baharda adam akıllı yağmur yağmadı la. Sıcaklıklar çok çalkantılı. Bunlar MOSSAD ve CIA'in gizli projeleri bence. Hatta bir adım ileri taşıyorum 5-6 seneye türkiye iyice tropikal bir ülke olacak ve kar diye bir şeyin varlığını bile unutacağız. İlerde çocukların senin eski usb belleklerini bulup karıştırırken "baba siz kuzey kutbunda tatile gidecek kadar zengin miydiniz?" diye soracak. Avrupada bile adam akıllı var yağmayacak. (bunlar sadece teori herhangi bir bilimsel dayanağı yoktur)
    Ulan olum hayatındaki tek heyecan tek zevk futbol başka hiçbir yapmaktan hoşlandığın yok. İnsanlar ile konuşmuyon kibirli mazoşist.
    Doğuhan
    Doğuhan
    İnsanlar sanki benimle konuşmaya meraklı. Futbol tek zevkin diyorsun ama onu bile oynayamıyorsun. Kendi kendine konuşmaktan insanlar seni deli sanıyor.
    Doğuhan
    Doğuhan
    Ciddi diyorsun belki futbol oynayabilsem hayatında bir amacım olurdu.
    Trabzonspor'un ofansif orta sahasıyım. Sene 2025 ve son hafta Kadıköy'de şampıyonluk maçı var. Fenerbahçe'ye 1 puan yetiyor ama bizim şampıyon olmamız için 3 puana ihtiyacımız var. Dakika 90+5 durum 1-1. Fenerbahçe tribünleri meşaleleri yakmış son düdüğü bekliyor tam o anda ben geliyorum ve topu orta sahadan kapıp ceza sahasına kadar sürüyorum ve tam olarak ceza sahasına girmeden ceza sahasının sol çapraz çizgisinden plase vurup ters köşe tam 90'a atıyorum. Tribünler her zamankinden daha öfkeli ve 11 yıldır şampıyon olmamanın birikmişliği ile yuhluyor. Tam o sırada 11 numaralı formayı çıkartıyorum ve tribünlere gösteriyorum Kadıköy bu hamleden sonra suspus kesiliyor. Beynimde bu müzik çalıyor.


    ŞAMPIYON TRABZONSPOR
    Bonus kafa olmak, metalci gibi giyinmek ve metal dinlemek duş almaya engel değil. 30 derece havada lütfen toplu taşımada yanınızda oturanı da düşünün.
    NotFound
    NotFound
    femboy olmak da doğuhanın profiline mesaj yazmak değil
    Doğuhan
    Meraba bayan
    Doğuhan
    Doğuhan
    Laboratuvarda su sanıp 1 litre nitrik asit dikelyince erkekler
    Mizah amaçlı yazılmış bir yazıdır. Gerçeklik payı yoktur.
    seni mod yapmalari lazim
    • Hahaha
    İfadeler: Doğuhan
    Doğuhan
    Doğuhan
    Himalaya tavşanına sormuşlar :" Neden dünyada gerçek bir değeri olmayan kağıt parçalarına değer atfetmek yerine gerçekten değeri olan altın, gümüş, bakır gibi madenleri ticarette kullanmıyoruz?" aksonlar da durur mu onlar da :"L HOPİTAL YASAAAKKKKKK" demiş.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Yeni konular

Silicone YouTube

Top