Ram’in üzerine falan yapılabilirse güzel olur bence.677 numaralı eki görüntüle
İlkinin arka planı mükemmel ama text ve logonun olduğu kısım pek güzel değil gibi. İkincisi muazzam olmuş bence, logonun arkasındaki arka plana birazcık blur eklersen belki daha güzel olur.
Kusura bakma ama aynı "PossibleTurco sunar" gibi olmuş :)668 numaralı eki görüntüle
Şöyle bir şey yaptım. Beğendiysen yüksek çözünürlüklü halini atayım.
Bu da farklı ve güzel olmuş. Banner halinde yapabilirsen kullanılabilir bence.
Hocam hangi programı kullanıyorsun
İlk olanın arka planı güzel ancak karenin dışında olan siyah outline cidden işi bozmuş. Onun yerine mavi kısma beyaz, beyaz kısma ise mavi tarafta olan resimden bir outline oturtulabilir.
Alakası yok ama neyse :dKusura bakma ama aynı "PossibleTurco sunar" gibi olmuş :)
Ilki beğendim. Logo biraz daha net olsa daha iyi olur ama.
En fazla o kadar oldu. Daha da netleştiremedim.Ilki beğendim. Logo biraz daha net olsa daha iyi olur ama.
PSD atar mısınEn fazla o kadar oldu. Daha da netleştiremedim.
Siyah kutunun köşelerini yuvarlak hale getirip gölge eklemeni tavsiye ederim.
PSD atar mısın
Evet, daha iyi olmuş.686 numaralı eki görüntüle
Bu şekilde hem daha hoş duruyor hem de daha çok göze hitap ediyor Misaki.
Logo hâlâ bulanık duruyor, onunla alakalı bir şey yapamaz mısın? Bir de mavi ve beyaz çizginin dışındaki siyah çizgiler kalkınca nasıl oluyor?686 numaralı eki görüntüle
Bu şekilde hem daha hoş duruyor hem de daha çok göze hitap ediyor Misaki.
Bana biraz daha yapay geldi o şekilde yanda duran siyahlıklar ayrı bir hava katıyor.Logo hâlâ bulanık duruyor, onunla alakalı bir şey yapamaz mısın? Bir de mavi ve beyaz çizginin dışındaki siyah çizgiler kalkınca nasıl oluyor?
Anladım, eline sağlık.Bana biraz daha yapay geldi o şekilde yanda duran siyahlıklar ayrı bir hava katıyor.
Bu arada ben photoshop özürlüsüyüm elden geldiği kadar yapmaya çalıştım ancak netleştirme yapamadım ben.
Tamamını yapmayı beceremedim ayrıca.