𝙡𝙤𝙠𝙞.
Silver Sample
Birkaç saat önce Rockstar Games kendi YouTube kanalından Trilogy'nin ilk trailerini yayınladı. Bu trailerin içinde GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın modernleştirilmiş hallerini görüyoruz. Videoda eski oyundan kareler ile aynı karelerin modern versiyonları karşılaştırılıyor. Ayrıca, videonun sonunda da Definitive Edition'un XBOX One, Series X, Series S, PS5/PS4, Nintendo Switch ve PC'ye 11 Kasım'da geleceği belirtiliyor.
Şu anda sadece grafikleri yorumlayabiliriz. Şahsen bana grafikler güzel gelmedi. Karakter tiplemeleri çocuksu hissettirdi bana. Örneğin o Tommy'nin Kuzey Tekinoğlu gibi serseri tarzı eskisi gibi değil. Ancak şehir atmosferleri iyi gözüküyor. Grafiklerde renklerin doygunluğunun ve dokuların iyileştiğini anlayabiliyorum, başka da gözüme çarpan bir şey yok. Umarım mekaniksel açıdan güzel hissettirir. Sizin de fikirlerinizi alabilirim.
Şu anda sadece grafikleri yorumlayabiliriz. Şahsen bana grafikler güzel gelmedi. Karakter tiplemeleri çocuksu hissettirdi bana. Örneğin o Tommy'nin Kuzey Tekinoğlu gibi serseri tarzı eskisi gibi değil. Ancak şehir atmosferleri iyi gözüküyor. Grafiklerde renklerin doygunluğunun ve dokuların iyileştiğini anlayabiliyorum, başka da gözüme çarpan bir şey yok. Umarım mekaniksel açıdan güzel hissettirir. Sizin de fikirlerinizi alabilirim.