Grand Theft Auto: The Trilogy için tarih verildi

Silicone Android Uygulaması

𝙡𝙤𝙠𝙞.

Silver Sample
İfade skoru
2.374
Birkaç saat önce Rockstar Games kendi YouTube kanalından Trilogy'nin ilk trailerini yayınladı. Bu trailerin içinde GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın modernleştirilmiş hallerini görüyoruz. Videoda eski oyundan kareler ile aynı karelerin modern versiyonları karşılaştırılıyor. Ayrıca, videonun sonunda da Definitive Edition'un XBOX One, Series X, Series S, PS5/PS4, Nintendo Switch ve PC'ye 11 Kasım'da geleceği belirtiliyor.
gta-trilogy-1634906332402.jpg

gtatrilogyblog-1634906546117.jpg

Tommy .jpg

tweeten-1634906085180.jpg

Şu anda sadece grafikleri yorumlayabiliriz. Şahsen bana grafikler güzel gelmedi. Karakter tiplemeleri çocuksu hissettirdi bana. Örneğin o Tommy'nin Kuzey Tekinoğlu gibi serseri tarzı eskisi gibi değil. Ancak şehir atmosferleri iyi gözüküyor. Grafiklerde renklerin doygunluğunun ve dokuların iyileştiğini anlayabiliyorum, başka da gözüme çarpan bir şey yok. Umarım mekaniksel açıdan güzel hissettirir. Sizin de fikirlerinizi alabilirim.

mutlu pide

Gold Sample
İfade skoru
1.526
İnsanların tasarımları berbat.

ByCadros

Bronze Sample
İfade skoru
416
GTA balonu bir kere daha patlamış oldu. İyi olacağını beklemezdim ama bu... bu ne bu? Grafik moduyla daha iyi oluyor oyun. Aşırı komiksin Rockstar. Aşırı komik.

mutlu pide

Gold Sample
İfade skoru
1.526
GTA balonu bir kere daha patlamış oldu. İyi olacağını beklemezdim ama bu... bu ne bu? Grafik moduyla daha iyi oluyor oyun. Aşırı komiksin Rockstar. Aşırı komik.
Bir de eğer varsa kontrolleri düzelten yamalar yükleriz al sana daha iyi Definitive Edition.

mutlu pide

Gold Sample
İfade skoru
1.526
Böyle olacağı zaten belliydi ama insanlar çok boş yere ümitlendi. Bu remastered arkadaşlar, remake değil. Normal bir remastered oyununda ne yapılacaksa gayet güzel yapmışlar.
Bence onu da yapamamışlar.

Goodbye Blue Sky

Platinum Sample
İfade skoru
5.799
Bence onu da yapamamışlar.
Bakın remastered bu, buradaki arkadaş 98 yapımı Starcraft.
iu

Bu da adam gibi yapılmış remastered, 150 lira verdiğim ilk oyun.

iu

Blizzard gibi remasteredleri remakeleri çöp eden bir firma bile, artık adda Blizzard olup Activision yancısına dönüşmüş firma bile böyle remastered yaptıysa devler devi Rockstar harbi ayıp etmiş demektir

ByCadros

Bronze Sample
İfade skoru
416

Yalnız Kedi

Bronze Sample
İfade skoru
197
Birkaç saat önce Rockstar Games kendi YouTube kanalından Trilogy'nin ilk trailerini yayınladı. Bu trailerin içinde GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın modernleştirilmiş hallerini görüyoruz. Videoda eski oyundan kareler ile aynı karelerin modern versiyonları karşılaştırılıyor. Ayrıca, videonun sonunda da Definitive Edition'un XBOX One, Series X, Series S, PS5/PS4, Nintendo Switch ve PC'ye 11 Kasım'da geleceği belirtiliyor.
63403 numaralı eki görüntüle
63404 numaralı eki görüntüle
63405 numaralı eki görüntüle
63406 numaralı eki görüntüle

Şu anda sadece grafikleri yorumlayabiliriz. Şahsen bana grafikler güzel gelmedi. Karakter tiplemeleri çocuksu hissettirdi bana. Örneğin o Tommy'nin Kuzey Tekinoğlu gibi serseri tarzı eskisi gibi değil. Ancak şehir atmosferleri iyi gözüküyor. Grafiklerde renklerin doygunluğunun ve dokuların iyileştiğini anlayabiliyorum, başka da gözüme çarpan bir şey yok. Umarım mekaniksel açıdan güzel hissettirir. Sizin de fikirlerinizi alabilirim.
Hoşuma gitmedi.

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Yeni mesajlar

Silicone YouTube