İlginç, "emerge --ask net-misc/wget" dener misin dostum? Onda da hata verecektir büyük ihtimalle. Aa hatayı buldum. ''emerge --ask app-arch/bzip2'' yap ve sorunun çözülsün. Bol compile'lar.Hocalarım Gentoo kuruyorum ama emerge -av grub yazınca bana Python ile ilgili bir fallback hatası veriyor çözümü bilen var mı?
61815 numaralı eki görüntüle
İlginç, "emerge --ask net-misc/wget" dener misin dostum? Onda da hata verecektir büyük ihtimalle. Aa hatayı buldum. ''emerge --ask app-arch/bzip2'' yap ve sorunun çözülsün. Bol compile'lar.
Emin misin ngnar?İlginç, "emerge --ask net-misc/wget" dener misin dostum? Onda da hata verecektir büyük ihtimalle. Aa hatayı buldum. ''emerge --ask app-arch/bzip2'' yap ve sorunun çözülsün. Bol compile'lar.
Aynı hatayı veriyor hiçbir şey kurulmuyor sisteme.İlginç, "emerge --ask net-misc/wget" dener misin dostum? Onda da hata verecektir büyük ihtimalle. Aa hatayı buldum. ''emerge --ask app-arch/bzip2'' yap ve sorunun çözülsün. Bol compile'lar.
Adam üstte demiş. wget alırken bz2 unziplemesi gerekiyor ama unzipleyemiyor.
Mesajlar otomatik birleştirildi:
Emin misin ngnar?
''ping archlinux.org''Aynı hatayı veriyor hiçbir şey kurulmuyor sisteme
Dostum emerge python hatası veriyor adam bir şey compile edemiyor sen bz2 compile komutu veriyorsun? Ayrıca internete bağlı.Adam üstte demiş. wget alırken bz2 unziplemesi gerekiyor ama unzipleyemiyor.
Mesajlar otomatik birleştirildi:
''ping archlinux.org''
Ping başarılı mı? Bağlantın var mı?
E Redlonmas abim siz muhtemelen konuşuyorsunuz adamla ben konuşmuyorum ki. nereden bileyim hiçbir şey omladığını o mesajı sonradan gördüm.Dostum emerge python hatası veriyor adam bir şey compile edemiyor sen bzip compile komutu veriyorsun? Ayrıca internete bağlı.
Allah Allah, @parallel.Başarılı ama olmuyor
mirrorselect komutunu yazar mısın?Yüklü değil sanırım.
Eyvah eyvah efenim. make.conf'unu atar mısın? Belki bir şey çıkar.Komut bulunamadı
Funtoo kurulumu deseydin ya, düz Gentoo dene o zaman. Farkları tam bilmiyorum ancak belki düz Gentoo'da olur. @parallel bile karşılaşmamış bu hatayla.Yok olmadı düz Gentoo kuracağım Funtoo yerine.