JokMagics
Gold Sample
Soru baslikta arkadaslar, telefonlar Oppo A52 ve Samsung M21S. Oyun oynanmayacak. Hangisi daha mantıklıdır?
İkisi de aynı fiyatta.
İkisi de aynı fiyatta.
665. Bildiğim kadarı ile.Soru baslikta arkadaslar, telefonlar Oppo A52 ve Samsung M21S. Oyun oynanmayacak. Hangisi daha mantıklıdır?
İkisi de aynı fiyatta.
Bana göre SD 865 en üst model Exynosdan bile iyidir günlük kullanım İçin.Soru baslikta arkadaslar, telefonlar Oppo A52 ve Samsung M21S. Oyun oynanmayacak. Hangisi daha mantıklıdır?
İkisi de aynı fiyatta.
Snapdragon işlemciler daha açık kaynaklı düşünülebilir. Özel bootloader bile atabilyorsunuz.Ben cok arada kaldim simdi, arastirdigimda az farkla 9611 ondeydi.
O zaman samsung alın. Kullanımı daha kolay.Dedem kullanacak. acik kaynaklik bir olay yok yani.
Oppo A73'e bakın. :)Soru baslikta arkadaslar, telefonlar Oppo A52 ve Samsung M21S. Oyun oynanmayacak. Hangisi daha mantıklıdır?
İkisi de aynı fiyatta.
4000 mAh ve 9610 CPU'lu telefonumda bir gün çok rahat gidiyor, çoğu zaman bataryam ikinci günü bile idare ediyor.Şarj olarak Samsung üstüne yoktur sanırsam, doğru muyum?
SD 662, SD 665'in iyileştirilmiş hâli oluyor. 9611, bir tık iyi oluyor SD 662 ve SD 665'ten. :)Sd 662 var, 9611den daha mi guclu? Bu arada batarya kapasitesi bir tik dusuk sanki.
Elden alacağım, alacağım yerde kendi bütçemde sadece bunlar var.Herkes tam cevap vermemiş. İki CPU da kafa kafaya diyebilirim, 9611 CPU tarafında tekli çekirdek olarak bir tık daha önde. GPU olarak SP 665 genelde daha önde. Ek olarak niye sadece M21 ve Oppo A52 düşündünüz? Bütçe nedir?
Qualcomm Snapdragon 665 SoC - Benchmarks and Specs
Benchmarks, information, and specifications for the Qualcomm Snapdragon 665www.notebookcheck.netSamsung Exynos 9611 SoC - Benchmarks and Specs
Benchmarks, information, and specifications for the Samsung Exynos 9611www.notebookcheck.net