Ballon D'or Leo Messi'nin

Silicone Android Uygulaması

𝙡𝙤𝙠𝙞.

Silver Sample
İfade skoru
2.374
Merakla bekliyordum bu anı. Biraz önce açıklandı ve şu anda ödül töreni bitiyor. Lewandowski bu sene güzel performans sergiledi ancak çok üzgün görünüyordu baştan beri zaten, az çok belli olmuştu sonuçlar. Messi'de tebrik etti ancak şüphesiz geçen senenin en iyisi Messi'ydi.

Ayrıca Ronaldo'nun etkinliğe katılmaması da etkinliğin dikkat çekici noktalarından biriydi.

KS
𝙡𝙤𝙠𝙞.

𝙡𝙤𝙠𝙞.

Silver Sample
İfade skoru
2.374
Ne zaman köy liglerinden ayrılacak acaba?
Ballon D'or ödülünde geçen senenin performansına baktılar brom biliyorsundur da yine de söyleyeyim. Başarı olarak herkesten iyi olduğu bir gerçekti. 2020 Lewa'nın hakkı kesinlikle değildi zaten ancak 2019 öyle olabilirdi. Keza Messi konuşmasında Lewa'yı bir nevi teselli etmek için 2019 Ballon Dor ile ilgili şeyler söyledi. Gittiği lig Premier kadar zor değil tabi. Ancak o da alışmaya başladı yavaş yavaş, 21 seneden beri aynı takımda oynayıp başka bir takıma gidince şıp diye alışılmaz tabi.
Mesajlar otomatik birleştirildi:

Ronaldo neden katılmadı acaba. Değişik. Messi'nin gözümde değeri yok.
Sıralamada 6. olmuştu. Haksızlık olduğunu düşünmüş olabilir, kimse onun 6. olmasını istemiyordu ama gerçekten geçen sene beklenmedik bir şekilde kötü dönem geçirmişti. Belki haksızlık olduğunu düşündü, belki Pascal Ferre'ye olan sinirini buradan çıkardı bilmiyorum. Ama bunlara yaklaşık sebeplerden olduğunu düşünüyorum ben. Yoksa Ronaldo keyfine böyle büyük bir etkinliği kaçırmaz.

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Yeni mesajlar

Silicone YouTube