Zaten anakart giriş üstünde dongle.Driver kur calisir, ayrica wireless USB'yi kasanın mouse'a en yakin olan tarafina takmani oneririm.
Armoury Crate yüklü her şey güncel 2.4GHz açmamasının başka bir sebebi olabilir mi? Frekanslar çakışıyor ise mouse çalışması gerekir sadece takıla takıla gidiyor diye biliyorum çünkü kulaklıkta kablosuz benim mouse'u Bluetooth moda alınca eğer modem yakında ise mouse takılıyordu sürekli ve kulaklığın da sesi gidip geliyordu.2.4GHz bandı çok kullanıldığı için frekans çakışması yaşıyor olman olası.
Bluetooth, Wi-Fi ne varsa her şeyi kapat öyle dene.
Bir de bu mousenin sürücüsü olup olmadığını biliyor musun varsa onu kurman gerekiyor olabilir ya da güncellemen.
Onu bilemeyecegim ama denemekte zarar yok.Zaten anakart giriş üstünde dongle.
Armoury Crate yüklü her şey güncel 2.4GHz açmamasının başka bir sebebi olabilir mi? Frekanslar çakışıyor ise mouse çalışması gerekir sadece takıla takıla gidiyor diye biliyorum çünkü kulaklıkta kablosuz benim mouse'u Bluetooth moda alınca eğer modem yakında ise mouse takılıyordu sürekli ve kulaklığın da sesi gidip geliyordu.
Ben hallettim zaten 2.4GHz'de çalışıyormuş Bluetooth 'a çalıştırmayı deniyormuşum sabahtan beri o yuzden yanıp sönüyormuş sorun çözüldü.Pugio II'de bu 2.4GHz sorununu birkaç kere görmüştüm. Armoury Crate'de mouse'a donanımsal güncelleme geldiyse yapın ve mümkünse Armoury Crate'e temiz kurulum yapın. Buna ek olarak Windows Update'de Armoury Crate kurulumundan sonra bile fareyle alakalı bir sürücü varsa, bunu da yapabilirsiniz.
Sorun hala devam ediyorsa garantiye verebilirsiniz. Çok kafa yormaya gerek yok, kolay çözülecek bir sorun gibi değil çünkü.