C. Callahan
Gold Sample
- İfade skoru
- 1.899
Normal günlük kullanım için TWS kulaklık arıyorum. Bütçeyi geçmezse sevinirim önerileri bekliyorum.
Eski mesajlarına bakıyordum iyi oldu bu öneri eyvallahYani, açıkçası çok alternatif yok.
Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 420,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comLenovo LP1 LivePods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Lenovo LP1 LivePods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İkisi arasından hangisini önerirsin? Ben Haylou'da karar kıldım gibi.Yani, açıkçası çok alternatif yok.
Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 420,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comLenovo LP1 LivePods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Lenovo LP1 LivePods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
GT1 Plus dün elime geldi rahatsız edici derecede dip ses vardı bende şu an iade etmeye gidiyorum. Şimdilik bir şey almayacağım gibi.
GT1 Plus dün elime geldi rahatsız edici derecede dip ses vardı bende şu an iade etmeye gidiyorum.
Umarım, elimden geldiğince aldığım gibi paketledim inşallah bir sorun cıkmaz.Bir de derler ki niye TWS'leri sevmiyorsun... Umarım hijyen ürünü diye iadede sorun çıkarmazlar.
İade aldılar mi hocam?Umarım, elimden geldiğince aldığım gibi paketledim inşallah bir sorun cıkmaz.
Evet.İade aldılar mi hocam?