YouTube'a iki saatte giren laptop'a SSD takılırsa ne kadar işe yarar?

Silicone Android Uygulaması

Mr. Edri

Gold Sample
İfade skoru
3.256
HDD'nin şimdiki durumunu ve laptop'un parçalarını bilmeden yorum yapmak zor.
Ama ssd genel olarak rahatlatır, örneğin pentium 4'lü sistemleri bile katlanılır dereceye getirebiliyor.

Akif

Gold Sample
İfade skoru
3.861
Çok işe yarar, ama 2 saatte giriyorsa içini açıp temizle bir, daha çok işe yarar.

hüseyin aktepe

Platinum Sample
Katkıda Bulunan
İfade skoru
11.436
Çok işe yarar. Video oynatma konusunda SSD'lik bir durum olmadığı için bileşenler kötüyse yine video oynatırken donar o ayrı konu.

KS
elden ring fanboy

elden ring fanboy

Gold Sample
İfade skoru
3.343
HDD'nin şimdiki durumunu ve laptop'un parçalarını bilmeden yorum yapmak zor.
Ama ssd genel olarak rahatlatır, örneğin pentium 4'lü sistemleri bile katlanılır dereceye getirebiliyor.
Sistem nedir? HDD ne durumda? SSD fark eder ama hemen önermemiz doğru olmaz.
1 saatte girer. (!)

Diğer sistem özelliklerini de belirtebilir misin? Örneğin 1 GB Ram'in varsa tarayıcının yavaşlığından YouTube de yavaş açılabilir mesela.
4 GB RAM var. MHz değerine bakmadım fakat 4 GB RAM yeterli. İşlemcisi Celeron N2820 gibi bir şey olması gerekiyor. Crystal Disk Mark HDD testinde de 100/90 veriyor. Alttaki değerler ise(sanırım onlar rastgele okuma yazma hızları oluyor onlar) 1 bile değil, berbat yani.

Mr. Edri

Gold Sample
İfade skoru
3.256
4 GB RAM var. MHz değerine bakmadım fakat 4 GB RAM yeterli. İşlemcisi Celeron N2820 gibi bir şey olması gerekiyor. Crystal Disk Mark HDD testinde de 100/90 veriyor. Alttaki değerler ise(sanırım onlar rastgele okuma yazma hızları oluyor onlar) 1 bile değil, berbat yani.
SSD ile yine yavaş çalışır ama hiç olmazsa kafayı yedirtmez.
Bizde de buna benzer bir laptop vardı, ssd ile laptop çok seri olmasa da çok kötü değildi.

Batuh_n

Silver Sample
İfade skoru
946
4 GB RAM ile Windows 10 kullanmanı tavsiye etmem. Windows 8.1 ve aşağısı daha iyi olur 4 GB RAM için.
SSD alırsan da çok farkeder programların açılış süreleri, işletim sisteminin açılması falan.

Ahmet

Gold Sample
İfade skoru
3.923
Farkı hissedersin. Windows 7 kur birde, yeniden canlanır bilgisayar.

hüseyin aktepe

Platinum Sample
Katkıda Bulunan
İfade skoru
11.436
O programdan yükledim zaten, Windows 7 yapamadı. Neyse, Patriot'u takınca Windows 7 buluruz bir tane.
Windows 10 1709 kur knk. Biraz da özelleştirme yapar patur putur enes batur kullanırsın.

Lord Raiden

Rütbesiz
İfade skoru
36
Sistemi hafıza kartından bile çalıştırsanız 2 saat sürmez.
Sistemde başka bir sorun olmalı. Windows 10 yerine 8.1 kullanın HDD için.

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Yeni mesajlar

Silicone YouTube