elden ring fanboy
Gold Sample
- İfade skoru
- 3.343
Laptop 2 saatte giriyor YouTube'a. Ben buna Patriot 120 GB SSD takmak istiyorum, ne kadar yarar?
HDD'nin şimdiki durumunu ve laptop'un parçalarını bilmeden yorum yapmak zor.
Ama ssd genel olarak rahatlatır, örneğin pentium 4'lü sistemleri bile katlanılır dereceye getirebiliyor.
Sistem nedir? HDD ne durumda? SSD fark eder ama hemen önermemiz doğru olmaz.
4 GB RAM var. MHz değerine bakmadım fakat 4 GB RAM yeterli. İşlemcisi Celeron N2820 gibi bir şey olması gerekiyor. Crystal Disk Mark HDD testinde de 100/90 veriyor. Alttaki değerler ise(sanırım onlar rastgele okuma yazma hızları oluyor onlar) 1 bile değil, berbat yani.1 saatte girer. (!)
Diğer sistem özelliklerini de belirtebilir misin? Örneğin 1 GB Ram'in varsa tarayıcının yavaşlığından YouTube de yavaş açılabilir mesela.
SSD ile yine yavaş çalışır ama hiç olmazsa kafayı yedirtmez.4 GB RAM var. MHz değerine bakmadım fakat 4 GB RAM yeterli. İşlemcisi Celeron N2820 gibi bir şey olması gerekiyor. Crystal Disk Mark HDD testinde de 100/90 veriyor. Alttaki değerler ise(sanırım onlar rastgele okuma yazma hızları oluyor onlar) 1 bile değil, berbat yani.
4 GB RAM ile Windows 10 kullanmanı tavsiye etmem. Windows 8.1 ve aşağısı daha iyi olur 4 GB RAM için.4 GB RAM var. MHz değerine bakmadım fakat 4 GB RAM yeterli. İşlemcisi Celeron N2820 gibi bir şey olması gerekiyor. Crystal Disk Mark HDD testinde de 100/90 veriyor. Alttaki değerler ise(sanırım onlar rastgele okuma yazma hızları oluyor onlar) 1 bile değil, berbat yani.
Farkı hissedersin. Windows 7 kur birde, yeniden canlanır bilgisayar.4 GB RAM var. MHz değerine bakmadım fakat 4 GB RAM yeterli. İşlemcisi Celeron N2820 gibi bir şey olması gerekiyor. Crystal Disk Mark HDD testinde de 100/90 veriyor. Alttaki değerler ise(sanırım onlar rastgele okuma yazma hızları oluyor onlar) 1 bile değil, berbat yani.
Windows 10'da yavaştı, Windows 8.1 kurdum format atarak, yine yavaş. Windows 7 iso'su bulmak şart o zaman.Farkı hissedersin. Windows 7 kur birde, yeniden canlanır bilgisayar.
TP'de vardı sanırım.Windows 10'da yavaştı, Windows 8.1 kurdum format atarak, yine yavaş. Windows 7 iso'su bulmak şart o zaman.
O programdan yükledim zaten, Windows 7 yapamadı. Neyse, Patriot'u takınca Windows 7 buluruz bir tane.TP'de vardı sanırım.
Windows 10 1709 kur knk. Biraz da özelleştirme yapar patur putur enes batur kullanırsın.O programdan yükledim zaten, Windows 7 yapamadı. Neyse, Patriot'u takınca Windows 7 buluruz bir tane.
O program değil de Enes ile @Lord Raiden'in hazırladığı dosyalar vardı. Şu an mobilde olduğum için araştıramıyorum.O programdan yükledim zaten, Windows 7 yapamadı. Neyse, Patriot'u takınca Windows 7 buluruz bir tane.