Öncelikle merhaba yaptığım 2. incelemeye hoş geldiniz. Bu gamepadi yanlış hatırlamıyorsam 26 Haziran gibi (?) 250 TL'ye İtopya'dan almıştım.
Fiyat:
Bilgiler
8 saat pil süresi
10 metre kablosuz mesafe
Titreşim
Micro USB şarj
Kutu içeriği:
İçerisinden kolun kendisi, bağlantısı için USB alıcı, garanti belgesi ve kullanma kılavuzu çıkıyor. Ama beni sinirlendiren bir durum var! Sticker yok! Odanızda sergileyebileceğiniz güzel bir kutusu var.
Malzeme kalitesi:
Bir tık pürüzlü (defter kapağı gibi tam pürüz denmez), kaliteli hissettiriyor.
Konfor:
Çok rahat bir gamepad, Xbox ile Playstation kolu arasında. Xbox kolu gibi tombul ama yön çubukları ortada.
Tuşlar:
D-Pad'i sürükleyerek kullanmak bana bir tık zor geldi. A,B,X,Y tuşlarındaki hissiyata da 10 üzerinden bir puan verirsem 8 olabilir. Çubuklarda biraz ölü bölge var, ama az. Aynı şekilde tetik tuşlarında da. Tetik tuşlarının hissiyatını beğendim, aralığı yeterli, ayarlanabiliyor. Çubuklar da güzel hissettiriyor.
Boyut:
Ağırlık:
Hafif değil, ağır değil tam ortada. Aşağıya da tartıda ölçtüğüm ağırlığı koyuyorum:
X-input, Direct input switch
Bu özelliği çok kullanışlı. Bu şekilde çoğu oyunda desteklenen bir gamepad oluyor.
Alıcı:
Şık görünüyor. Ben beğendim. Ancak bir tık büyük.
Merak edebilecekleriniz.
- Kumandanın şarj girişinden kablo ile bilgisayara bağlarsanız bilgisayarda kablolu olarak kullanamıyorsunuz.
- Şu ana kadar hiç bir bağlantı sorunu yaşamadım.
- Telefonda destekleyen oyunlarda bir çevirici yardımıyla kullanabildim.
- Gecikme var mı? Yok.
- Titreşimi nasıl? Çok fazla değil ancak kötü de değil. Ortalama.
- Tetik tuşları hassasiyete duyarlı mı? Evet.
- ETS2, Forza Horizon vb. oyunlarda kullanabilir miyim? Evet.
Okuduğunuz için çok teşekkürler. Sorularınız varsa sorabilirsiniz, hem de iyi olur konuya da eklerim. İyi forumlar :)
Fiyat:
Bilgiler
8 saat pil süresi
10 metre kablosuz mesafe
Titreşim
Micro USB şarj
Kutu içeriği:
İçerisinden kolun kendisi, bağlantısı için USB alıcı, garanti belgesi ve kullanma kılavuzu çıkıyor. Ama beni sinirlendiren bir durum var! Sticker yok! Odanızda sergileyebileceğiniz güzel bir kutusu var.
Malzeme kalitesi:
Bir tık pürüzlü (defter kapağı gibi tam pürüz denmez), kaliteli hissettiriyor.
Konfor:
Çok rahat bir gamepad, Xbox ile Playstation kolu arasında. Xbox kolu gibi tombul ama yön çubukları ortada.
Tuşlar:
D-Pad'i sürükleyerek kullanmak bana bir tık zor geldi. A,B,X,Y tuşlarındaki hissiyata da 10 üzerinden bir puan verirsem 8 olabilir. Çubuklarda biraz ölü bölge var, ama az. Aynı şekilde tetik tuşlarında da. Tetik tuşlarının hissiyatını beğendim, aralığı yeterli, ayarlanabiliyor. Çubuklar da güzel hissettiriyor.
Boyut:
Ağırlık:
Hafif değil, ağır değil tam ortada. Aşağıya da tartıda ölçtüğüm ağırlığı koyuyorum:
X-input, Direct input switch
Bu özelliği çok kullanışlı. Bu şekilde çoğu oyunda desteklenen bir gamepad oluyor.
Alıcı:
Şık görünüyor. Ben beğendim. Ancak bir tık büyük.
Merak edebilecekleriniz.
- Kumandanın şarj girişinden kablo ile bilgisayara bağlarsanız bilgisayarda kablolu olarak kullanamıyorsunuz.
- Şu ana kadar hiç bir bağlantı sorunu yaşamadım.
- Telefonda destekleyen oyunlarda bir çevirici yardımıyla kullanabildim.
- Gecikme var mı? Yok.
- Titreşimi nasıl? Çok fazla değil ancak kötü de değil. Ortalama.
- Tetik tuşları hassasiyete duyarlı mı? Evet.
- ETS2, Forza Horizon vb. oyunlarda kullanabilir miyim? Evet.
Okuduğunuz için çok teşekkürler. Sorularınız varsa sorabilirsiniz, hem de iyi olur konuya da eklerim. İyi forumlar :)