Sevdiğimiz kitaplarımızı paylaşalım

Silicone Android Uygulaması

444

Silver Sample
İfade skoru
461
Selamlar, en sevdiğiniz kitaplarınız hangileri? Fotoğraf alalım bakalım.
En çok hangi türü seviyorsunuz ve hangi kitapları önerirsiniz?
Ben en sevdiklerimi kitaplığın şöyle bir köşesine yerleştirdim:
20210910_213914.jpg
20210910_213921.jpg

Olmazsa olmazlar bölümü rafın bu kısmı. Üst kısmında test kitapları, diğer mangalar veya dergiler falan var. Bu bölüm en sevdiğim kitaplarım. Metro'nun koca koca diğer kitapları da yukarıda.
Tabii ki Titana Saldırı 1-2-3-18'den ibaret değil. Sığmıyor diye onları ekledim sadece :D . 18, animedeki bir sezonun başıydı galiba.
Önerilerim: God of War, Savaş Günlükleri, Marslı.
En sevdiğim türler de genelde oyunlardan uyarlanan kitaplar. Bazı kitapların köşeleri biraz yırtılmış, açılmış. Ben de çok rahatsızım bundan :D .
Muhteşem Türk Zaferleri, Semaver, Savaş ve Barış ortaokuldan kalma. Çok severek okuyorum şu anda bile.

Goodbye Blue Sky

Platinum Sample
İfade skoru
5.799
LOTR, Hobbit, Doğu Ekspresinde cinayet, Hercule'un 12 görevi, Sherlock Holmes seçme hikayeler, Misery, Hayvan MEzarlığı, Amat, Puslu KItalar Atlası, Kitab'ul Hiyel.

KS
444

444

Silver Sample
İfade skoru
461
Bu arada ben de fotoğraf atmak istemiyordum ama hazır galeride bulmuşken hem konu açıp oraya atayım, sonra sileyim de aradan çıksın dedim :D . Yanlış anlaşılma olmasın...

drmstafaa

Gold Sample
İfade skoru
969
IMG20210911143120.jpg
Bir de buraya eklemediğim Suç ve Ceza ve Kürk Mantolu Madonna var. Suç ve Ceza'yı Antik Yayınları bayağı kısaltmış gibi geldi. İş Bankası Yayınları okumayı planlıyorum. Kürk Mantolu Madonna da arkadaşa gitti, yıllardır geri gelecek. Bekliyoruz.

Amiral Tulpar

Silver Sample
İfade skoru
891
1984, Hayvan Çiftliği, Otomatik Portakal, Sen Kimsin.

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube