ElementaryOS deneyebilirsiniz.
Pantheon adlı ElementaryOS tarafından geliştirilen bir masaüstü ortamını kullanıyor. Arch Linux gibi özelleştirilebilir miyim derken ne demek istediğinizi anlayamadım, örnek verebilir misiniz?Bu dağıtımı kursam Arch Linux gibi özelleştirebilir miyim, bir de yanlış hatırlamıyorsam Ubuntu tabanlıydı bu dağıtım. Hangi masaüstü arayüzünü kullanıyor?
Pantheon adlı ElementaryOS tarafından geliştirilen bir masaüstü ortamını kullanıyor. Arch Linux gibi özelleştirilebilir miyim derken ne demek istediğinizi anlayamadım, örnek verebilir misiniz?
DE ya da WM değiştirebilirsiniz, fakat böyle birşey yapacaksanız Void Linux ya da bahsettiğiniz Arch gibi bir minimal distro tercih etmeniz daha mantıklı olur.
DE ya da WM değiştirebilirsiniz, fakat böyle birşey yapacaksanız Void Linux ya da bahsettiğiniz Arch gibi bir minimal distro tercih etmeniz daha mantıklı olur.
DE ve WM'nin ne olduğunu bilmiyorum, yeni başlayan birisi için dediğiniz dağıtımlar ağır olmaz mı?
Hocam bunu her dağıtımda yaparsın ama bu Window Manager ilk kullanan biri için zor olabilir. Dağıtım olarak bence Fedora veya Pop OS deniyebilirsin. Arch tabanlı olarak manjaro güzel ArcoLinux ta güzel.Bu tarzda veya daha farklı şekilde de olabilir. Tam olarak aradığım şeyi bulamadım.
57019 numaralı eki görüntüle
*Kullanıcı linux kullanmayı beceremezAllah belasını versin linuxun bu ne ya
*Kullanıcı linux kullanmayı beceremez
kullanıcı: Allah belasını versin linux'un bu ne ya?
Beceremediğiniz herşeyin allah belasını verecekse yandık desenize
Bir GNU/Linux dagitiminda kurulu gelen bir uygulama icin Linux cekirdegine bela okuyacaksaniz rica ediyorum siz Linux sistemler kullanmayin. Boyle toxic bir kitle istemiyoruz.Elementary OS ile gelen varsayılan tarayıcı o kadar kötü ki, Youtube'den bir video oynatmaktan bile aciz. Chromium kurana kadar canım çıktı.
Bir GNU/Linux dagitiminda kurulu gelen bir uygulama icin Linux cekirdegine bela okuyacaksaniz rica ediyorum siz Linux sistemler kullanmayin. Boyle toxic bir kitle istemiyoruz.
Hayir, bu yuzden rica ettim.Senden izin mi alicam kanka kullanırken bir de .
Ben soylemedim :) Mesajimi tekrar okuyun bence.Önüme gelen ilk dagitimi kurduğumu kim söyledi ayrıca?
Topluluk tarafindan gelistirilen ozgur yazilimlarin ne zamandan beri sahibi var?GNU-Linux'un kurucusu triplerine girip boş yorum yapmayın.