Kardeş Payı dizisinin bitmesinin siyaset ile alakası var mı?

Silicone Android Uygulaması

hasanmerkit

Gold Sample
İfade skoru
665
Bir arkadaşımla konuşuyordum, dizinin 15. Bölümündeyim. Kolay kolay da Türk dizisi izlemem. En son izlediğim Ezel idi. Fakat bu dizi ilgimi çekti. Arkadaşımın dediğine göre siyasi nedenler yüzünden bu dizi bitti. İnternette bunu bir iki kişi yazmış ama tam anlayamadım. Olay tam olarak nedir?

Ben spoiler yemeğe de müsaitim bu arada.

Dexter

Platinum Sample
İfade skoru
3.226
Kaliteli, yüksek reytingli bir dizi. Her şeyde olduğu gibi, "dış" etkenlerin özgürlüğe müdahalesi ile bitmiştir bana kalırsa. Ahmet Kural da buna benzer bir şeyler diyordu.

KS
hasanmerkit

hasanmerkit

Gold Sample
İfade skoru
665
Kaliteli, yüksek reytingli bir dizi. Her şeyde olduğu gibi, "dış" etkenlerin özgürlüğe müdahalesi ile bitmiştir bana kalırsa. Ahmet Kural da buna benzer bir şeyler diyordu.
Reyting sebebiyle bitti mesajları bahane zaten belli.

ByCadros

Bronze Sample
İfade skoru
416
Bir kanal neden böyle diziyi aniden bitirmek istesin ki? Saçma. Bu işin içinde başka bir iş var gerçektende.
Emrah: Mümkünse hiç çalışmadan zengin olmak istiyorum, bakın az çalışıp çok zengin olmak demiyorum hiç çalışmadan çok zengin olmak istiyorum.
Mafyalar: Bizim siyasetle işimiz olmaz.
Bu açıklıyor bence.

KS
hasanmerkit

hasanmerkit

Gold Sample
İfade skoru
665
Emrah: Mümkünse hiç çalışmadan zengin olmak istiyorum, bakın az çalışıp çok zengin olmak demiyorum hiç çalışmadan çok zengin olmak istiyorum.
Mafyalar: Bizim siyasetle işimiz olmaz.
Bu açıklıyor bence.
Çok ince ayrıntı.

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Yeni mesajlar

Silicone YouTube