GNU/Linux'ta en çok yaşadığınız sıkıntılar

Silicone Android Uygulaması

Sehrail

Silver Sample
İfade skoru
1.849
GNU/Linux'ta en çok yaşadığınız sıkıntı nedir?

Benim en çok yaşadığım sıkıntı GRUB problemleri, daha 2 gün önce GRUB göçtü ve hiçbir işletim sistemine giremedim, format atmam gerekti.
Bugüne kadar kullandığım 4 dağıtımının 3'ün bu problemle karşılaştım

Linux Mint
Manjaro
Fedora

Bu 3 dağıtımda sıkıntılar yaşadım, sizde yaşadığınız sıkıntıları hangi dağıtımda yaşadığınız ile birlikte yazın

Samotne3030

🍪
Süper Moderatör
Katkıda Bulunan
İfade skoru
10.727
Ciddi tearing, yüklerken hata veren .deb paketleri, boş açılan Nvidia X Server Settings penceresi ve GRUB'un bozulması. Evilol

Akif

Gold Sample
İfade skoru
3.861
Mintde büyük bir ağ sorunu yaşadım. Format da atamıyorum korkuyorum GRUB gider diye.
Şuanda Mint duruyor ama interneti yok. DAha doğrusu internet widgeti, yazılım yöneticisi fln sistemden gitti.
DAha kötüsü @parallel de yardım etmiyor.

Son düzenleme:

dolaroldu1tl

Gold Sample
İfade skoru
790
Kubuntu'da touchpad canı isteyince çalışıyodu.

Syntax Error

Gold Sample
İfade skoru
1.074
En çok yaşadığım değilde saçmayı anlatayım. Debian kuruyordum live olarak değildi. Sonra kuruldu dedi yeniden başlat dedi başlattım baktım kurmamış. :D 2 kere kurdum 2 kere de kurulmadı.

Diğer bir sıkıntı Debian’da yine paket güncellerken filan hata çıkarıyordu çok sinir bozucuydu. Sorunu Arch’a geçerek çözdüm :D iyi ki de geçtim.

illedelinux

Silver Sample
İfade skoru
3.310
GNU/Linux'ta en çok yaşadığınız sıkıntı nedir?

Benim en çok yaşadığım sıkıntı GRUB problemleri, daha 2 gün önce GRUB göçtü ve hiçbir işletim sistemine giremedim, format atmam gerekti.
Bugüne kadar kullandığım 4 dağıtımının 3'ün bu problemle karşılaştım

Linux Mint
Manjaro
Fedora

Bu 3 dağıtımda sıkıntılar yaşadım, sizde yaşadığınız sıkıntıları hangi dağıtımda yaşadığınız ile birlikte yazın

Bir sorun yaşamadığım için çok üzülüyorum, sorun yaşamak istiyorum ama elime geçmiyor.
İlk sıralar yani bundan 10 yıl önce ne güzel irili-ufaklı sorun yaşıyordum, oldukça keyifliydi, yaşadığım sorunları hiç kimseye sormadan deneme-yanılma yöntemiyle çözmekten keyif alıyordum ama daha sonraları soruna hasret kaldım:)
Belki bunu şaka zanedersiniz ama sorun yaşamak istiyorum diye başlık bile açtım.

KS
Sehrail

Sehrail

Silver Sample
İfade skoru
1.849
Bir sorun yaşamadığım için çok üzülüyorum, sorun yaşamak istiyorum ama elime geçmiyor.
İlk sıralar yani bundan 10 yıl önce ne güzel irili-ufaklı sorun yaşıyordum, oldukça keyifliydi, yaşadığım sorunları hiç kimseye sormadan deneme-yanılma yöntemiyle çözmekten keyif alıyordum ama daha sonraları soruna hasret kaldım:)
Belki bunu şaka zanedersiniz ama sorun yaşamak istiyorum diye başlık bile açtım.
Ben tam tersi hiçbir şekilde sorun yaşamak istemiyorum, 2 gün önceki grub sorunu yüzünden format atmak zorunda kalmıştım. O kadar gücüme gitti ki GNU/Linux kariyerimi noktalamayı bile düşündüm :) ama sonra windows'u biraz kullanınca hasret kaldım.

illedelinux

Silver Sample
İfade skoru
3.310
format atmak zorunda kalmıştım.

Bu neden oluyor biliyor musun, işte alıntıladığım yüzünden.
Ben hiç bir zaman en ağır sorunlarda bile yeniden kurmayı düşünmedim, hep sorunu mutlaka çözmeyi düşündüm. Hatta aynı sorunla yeri geldi günlerce bile uğraştığım oldum, hep çözdüm, hiç bir zaman yılmadım.
Siz de formatı unutun, çözmeye çalışın, alışırsın, format tembelliktir.

parallel

Platinum Sample
İfade skoru
4.677
Mintde büyük bir ağ sorunu yaşadım. Format da atamıyorum korkuyorum GRUB gider diye.
Şuanda Mint duruyor ama interneti yok. DAha doğrusu internet widgeti, yazılım yöneticisi fln sistemden gitti.
DAha kötüsü @parallel de yardım etmiyor.
Etiketledin mi beni? Gormedim.

En cok yasadigim sorun sudoers dosyasi icinde degil olayi. Onu da 15 saniyede hallediyorum... Cogu dagitimda boyle.

ali998

Bronze Sample
İfade skoru
793
Sıkıntı yaşamadığımdan dolayı sıkılmak en büyük sıkıntım Evilol.

Şaka maka, şuan icu kütüphanesi sıkıntısından dolayı Firefox'u remerge etmem gerekiyor. Gentoo Linux.

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Yeni mesajlar

Silicone YouTube