Madara Silver Sample Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 96 Çözümler 2 İfade skoru 62 2 May 2022 #1 Fedora 35 kullanıcısıyım ve açılışta başlıktaki hatayı veriyor bunu nasıl düzeltirim? Ekran kartım: 1650 Ti
Fedora 35 kullanıcısıyım ve açılışta başlıktaki hatayı veriyor bunu nasıl düzeltirim? Ekran kartım: 1650 Ti
Samotne3030 🍪 Süper Moderatör Katkıda Bulunan Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 2.638 Çözümler 64 İfade skoru 10.727 2 May 2022 #2 Kapalı kaynak Nvidia sürücüsünü kullanıyorsanız açık kaynak sürücüsüne geçin ve kapalı kaynak Nvidia sürücüsünü tekrardan kurun. Upvote 0 Downvote
Kapalı kaynak Nvidia sürücüsünü kullanıyorsanız açık kaynak sürücüsüne geçin ve kapalı kaynak Nvidia sürücüsünü tekrardan kurun.
MuKonqi Silver Sample Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 İfade skoru 403 2 May 2022 #3 Sürücüyü ve kullandığınız kerneli tekrar kurun. 5-10 dakika bekleyin. Ve şunları çalıştırın: Bash: sudo dracut --force Bash: sudo akmods --force Beklemeyi atladığımda ben de aynı sorunu yaşamıştım. Ayrıca her kernel güncellemesi yaptığınızda tavsiyem 5-10 dakika beklemenizdir. Çözülmez ise: Bash: sudo cp -p /usr/share/X11/xorg.conf.d/nvidia.conf /etc/X11/xorg.conf.d/nvidia.conf Bash: sudo nano /etc/X11/xorg.conf.d/nvidia.conf Output Class'ın sonuna ekleyin: Option "PrimaryGPU" "yes" Ctrl+S sonra Ctrl+X ile kaydedip çıkın. Bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz. Kaynak: https://docs.fedoraproject.org/en-U...idia-as-primary-gpu-on-optimus-based-laptops/ Upvote 0 Downvote
Sürücüyü ve kullandığınız kerneli tekrar kurun. 5-10 dakika bekleyin. Ve şunları çalıştırın: Bash: sudo dracut --force Bash: sudo akmods --force Beklemeyi atladığımda ben de aynı sorunu yaşamıştım. Ayrıca her kernel güncellemesi yaptığınızda tavsiyem 5-10 dakika beklemenizdir. Çözülmez ise: Bash: sudo cp -p /usr/share/X11/xorg.conf.d/nvidia.conf /etc/X11/xorg.conf.d/nvidia.conf Bash: sudo nano /etc/X11/xorg.conf.d/nvidia.conf Output Class'ın sonuna ekleyin: Option "PrimaryGPU" "yes" Ctrl+S sonra Ctrl+X ile kaydedip çıkın. Bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz. Kaynak: https://docs.fedoraproject.org/en-U...idia-as-primary-gpu-on-optimus-based-laptops/