C. Callahan
Gold Sample
- İfade skoru
- 1.899
Combo diyor fakat tek fanlı model yolluyorlar.Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İlginç. Olsun sıkıntı yok. Pek sıcaklık farkı olmuyormuş zaten.GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesajlar otomatik birleştirildi:
Combo diyor fakat tek fanlı model yolluyorlar.
Birde combo diye tek fanlısını yollamasalar.Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ram belli değil kasada 160mm hava soğutma desteği varKasa ve RAM modelin nedir?
Sorun olmuyor, sıcaklık değişimi 1-2 derece.Birde combo diye tek fanlısını yollamasalar.
GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Abi benim anlamadığım etiket bildirimi neden gelmiyor.
Atılan ürünler gayet güzel bu bütçe için.
150 tl civarına kadar ne bulunabilirEvet bana da gelmedi bildirim.
Ben Snowman X4 Rainbow kullanıyordum, memnun kaldım. İstersen ona bakabilirsin. Veya Snowman X6, Freezer HD3.0 da bakılabilir.150 tl civarına kadar ne bulunabilir
150 tl civarına kadar ne bulunabilir
Tamamdır hocam sağ olunX4 veya HD3.0 olabilir o fiyatta, başka alternatif pek yok.